COMFORT RESIDENCE - Малинова долина

Жилищна сграда с подземни гаражи

Новото попълнение в група COMFORT RESIDENCE се намира в южната част на град София в квартал Малинова долина. Районът е новообразуван и тепърва предстои неговото развитие. Инфраструктурата е съвсем скоро изградена и съобразена с новопредвиденото урбанизиране на територията, което предполага дълготрайното експлоатиране без нужда от бъдещи корекции. Зоната е застроена предимно с нови сгради, което създава комфортен и модерен начин на живот. Сградата е разположена в непосредствена близост до ул. проф. Крикор Азарян, Национална Спортна Академия и Зимен дворец на спорта.

COMFORT RESIDENCE - Малинова долина е предвидена изцяло с жилищна функция, като е проектирана на шест надземни етажа и един подземен, в който са разположени паркоместа и складови помещения. Първото надземно ниво повтаря изцяло функционално останалите етажи, като при него са обособени индивидуални дворни пространства, принадлежащи към апартаментите им. На последното жилищно ниво са проектирани и няколко пентхауса с просторни тераси. Имотът е озеленен спрямо изискванията на зоната, което е над 50% от площта му и ще бъде изпълнен съобразно ландшафтния проект. Всички апартаменти са проектирани с просторни и ортогонални пространства, както и разнообразни по вид и големина апартаменти, които да посрещнат нуждите на бъдещите собственици. Достъпът до тях е посредством два високоскоростни асансьора и модерни общи части, обособени в две зони.

Визията на сградата е изчистена, модерна и изцяло ортогонална с изразена структура. Използваните материали са съобразени с последните тенденции, като са решени в меки нюанси на бяла и сива мазилка, парапетът на сградата е ажурен метален с цел ефирност и по-ясен прочит на изразената структура на сградата. В цялостната композиция основен акцент са елегантните вертикални ламели с дървесен фладер, подчертани чрез фуги.

Клиент | ТАСКОВ & СТОЯНОВ
Консултант по продажбите | LUXIMMO Finest Estates
Местоположение | България, гр. София, р-н Студентски град
Функционален тип | Жилищна сграда с подземни гаражи
Площ УПИ | 2 553 м2
РЗП | 6 491 м2
Фаза | В строеж
Година на проектиране | 2021