ЗА НАС

studio CREATIVE - Архитектурно Студио

"СТУДИО КРИЕЙТИВ" е архитектурна практика създадена от архитект Крум Сергеев, базирана в София. В нея участват приятели и съмишленици, които имат еднакви убеждения за висококачествен и съвременен дизайн.

"СТУДИО КРИЕЙТИВ" разглежда архитектурата като изкуство, което се ангажира пряко с обществото, с изграждането на околна среда, която спомага за това на всеки един от нас да се чувства по-благоприятно общувайки с нея. Поради тази причина ние се стараем с всеки наш проект да създадем все по-интересни и новаторски решения.

"СТУДИО КРИЕЙТИВ" работи изцяло по утвърдени стандарти в BIM среда от всички специалисти участващи в процеса, като работата се свързва както с частни инвеститори по малки обекти, така и с мащабни компании по редица ключови проекти. Форматът на работа е организиран така, че всеки член от екипа да се включи в творческия процес и съвместно да бъдат намерени най-добрите решения. Стилът на работа при нас се отличава с внимание към качеството и лично отношение във всички етапи на инвестиционния процес от идеята през проектирането и така до нейната реализация.

АРХИТЕКТУРНО СТУДИО СОФИЯ - studio CREATIVE | архитект крум СЕРГЕЕВ | архитект георги ПАЛОВ | архитект борис ЗАХАРИЕВ | архитект владислав ДИМИТРОВ