BUDILNIK

Жилищна сграда с офис и гаражи

Жилищна сграда "БУДИЛНИК" е разположена в квартал Павлово, тих и спокоен район, който е застроен предимно с нискоетажни постройки. Сградата е семпла с изчистена линия и модерна визия.

С цел създаване на динамика по семплата и бяла фасадна плоскост са раздвижени прозорците по всички нива. Апликациите с тъмно кафяв цвят по фасадата продължава ефекта на енергичност и своевременно създават топлина и уют в цялостното излъчване на сградата. За по-голяма динамика и открояване през нощта е допълнено фасадно осветление в меки тонове, така че да хармонизира с бялата й основа.

Предвиден е един главен и един второстепенен вход със съответната вертикална комуникация - стълбищна клетка и асансьор. В обекта са проектирани 25 апартамента, от които всички с поне една зона към благоприятно изложение.

Сградата е проектирана на шест надземни етажа. На партерния етаж са обособени индивидуални гаражи, офис и апартамент с прилежащ двор, както преддверие. Жилищните нива са усвоени с по пет просторни апартамента с две и една спални.

Клиент: CAPITALEX BUILDING
Местоположение: България, гр. София, р-н Витоша
Функционален тип: Жилищна сграда с офис и гаражи
|Площ УПИ| 1 227 м2
|РЗП| 2 830 м2
Фаза: В Строеж
Година на проектиране: 2019