15 Декември 2021 - studio CREATIVE бе отличено със СПЕЦИАЛНА НАГРАДА в категория ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ДО 10 000 м2. РЗП със сграда CASTANEA

По време на официална церемония studio CREATIVE бе отличено със СПЕЦИАЛНА НАГРАДА в категория ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ДО 10 000 м2. РЗП със сграда CASTANEA от 32-членното жури на Национален конкурс "СГРАДА НА ГОДИНАТА 2021" с председател арх. Виолета Комитова, министър на Регионалното развитие и благоустройството.

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС СГАРДА НА ГОДИНАТА 2021

Благодарим на уважаемото жури за отличието, на организаторите от ГРАДЪТ Медиа Груп за прекрасното събитие, а на Столична Община и IDEA HOME за доверието!

жури специална награда в конкурса сгарда на годината 2021

Целта на Конкурса е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти през съответната година в България, както и свързаните с реализацията им инвecтитopи, cтpoитeлни ĸoмпaнии, apxитeĸти, инжeнepи, ĸoнcyлтaнти, пpeдcтaвитeли нa дъpжaвнaтa и мecтнa влacт, които yчacтвaxa във финaлa нa 20-тoтo издaниe нa нaциoнaлнитe нaгpaди.

арх. Крум Сергеев, специална награда в конкурса сгарда на годината 2021

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Събитието се осъществи с подкрепата на индустрията и браншовите организации в областта на инвестициите, проектирането и строителството в България.