Днес, 27 септември 2018 - беше направена първа копка по строителството на Comfort Residence "Симеоновско"

Днес, 27 септември 2018г беше направена първа копка на COMFORT RESIDENCE - Симеоновско Официално откриването на строителната площадка беьчьше осветено от отец Константин от Храма "Св. Мина". На събитието присъстваха инвеститорите Камен Тасков и Никола Стоянов "TASKOV & STOYANOV", главният проектант на сградата арх. Крум Сергеев "studio CREATIVE", главният изпълнител арх. Иво Диков "ELITE Building Company", изпълнителният директор на "LUXIMMO Finest Estates" Невена Валентин Стоянова, консултанти от "Stonehard", "SUPER ИМОТИ", клиенти и гости.

Жилищната сграда Comfort Residence "Симеоновско" е разположена в най-високата част на Студентски град, там, където динамиката на града се прелива в спокойствието на планината, там където забързаното ежедневие преминава в лежерността на уюта в дома.

Първа копка на "COMFORT RESIDENCE - Симеоновско"

Сградата се състои от три жилищни секции и една офисна, която е ситуирана на север, за да поеме неблагоприятното изложение. По този начин жилищата са усвоили останалите благоприятни изложения и безценната гледка към Витоша планина, както и широката панорама към града.

Първа копка на "COMFORT RESIDENCE - Симеоновско"

Във функционално отношение първа, втора и трета секция са решени на пет, седем и осем жилищни етажа с общо 118 апартамента проектирани изцяло в правилни ортогонални форми, създавайки максимален комфорт на живущите и лесно усвояване на интериорните пространства. В партерните етажи са разположени 33 гаража с прилежащи складове и помещения за общи нужди. Сутерените на първа и втора секция са обособени изцяло със складове, а на трета с паркоместа. Четвърта секция е решена на осем етажа, като са отредени с общественообслужващата функция и са разположени по два офиса с изцяло отворени пространства, очаквайки индивидуалното трансформиране, както и сутерен, в който са обособени паркоместа.

Търсеният стил на сградата е модерен с чисти и ясни форми в хоризонтално и вертикално направление. Чрез повтарящите се елементи се създава чувство за ритъм, елегантност и комфорт в цялостното възприятие на обемите.

Визуализация на жилищна сграда "COMFORT RESIDENCE - Симеоновско"

Клиент | ТАСКОВ & СТОЯНОВ
Консултант по продажбите | LUXIMMO Finest Estates
Главен Изпълнител | ELITE Building Company
Местоположение | България, гр. София, р-н Студентски, бул. Симеоновско шосе
Функционален тип | Жилищна сграда от четири секции - три жилищни и една общественообслужваща, гаражи и подземни гаражи
Площ УПИ | 3 392 м2
РЗП | 14 415 м2
Година на проектиране | 2018
Година на реализация | 2020